Shimano cykelverkstad på Lidingö

Cykelverkstad

Maltes cykel är ett stolt medlem i Tvåhjulsmästsarna samt auktoriserat Shimano service center.
Vi lagar de flesta typer av cyklar och erbjuder fri service på cyklar köpta hos oss.

Vi lagar och servar de flesta typer av cyklar

Vi vet att olyckan kan vara framme ibland och att din cykel på ett eller annat sätt behöver service. Då finns Maltes Shimano Service center till hands. Vi ser, i minsta detalj, till att din nya cykel är helt och hållet säker och körklar för användning innan vi släpper iväg den från butiken.  I vår certifierade cykelverkstad ser våra servicetekniker till att hålla sig uppdaterade  inom allt i  cykelväg.

Lämna din cykel till oss för service eller reparation. Vi lagar de flesta typer av cyklar och utför allt från enklare service till mer avancerade reparationer, byte av delar och montering av tillbehör.

Prislista för cykelservice hos Maltes cykel
Standardcykel i herrmodell för bekväm cykling

Boka tid i cykelverkstaden

Pris för cykelservice

Våra prisexempel nedan avser endast arbetskostnad, om inget annat meddelas. Har du några frågor gällande vår service är du mer än välkommen att höra av dig till oss för ytterligare information.

Boka vår servicepaket för din 3-8 växlade cykel

Silverservice 3-8 vxl

Inkluderar pumpning, smörjning av drivpaket, skruvar och muttrar kontrolleras och åtdrages, justerar och smörjer både växlar och bromsar, kontroll av belysning och reflexer, justering av styr-, nav- och vevlager samt enklare riktning av hjul (ej ekerbyte).


Pris: 550 kr

Service av cykel på Lidingö

Silverservice flerväxlat

Inkluderar pumpning, smörjning av drivpaket, skruvar och muttrar kontrolleras och åtdrages, justerar och smörjer både växlar och bromsar, kontroll av belysning och reflexer, justering av styr-, nav- och vevlager samt enklare riktning av hjul (ej ekerbyte).


Pris: 750 kr

Vi utför reparation och service av elcykel i Stockholm

Elcykelservice

Inkluderar allt som ingår i silverservice men även kontroll och smörjning av batteriskena, kontakter och elkablar. Kostnad för slitagedelar tillkommer. Nav vxl 850:- Flerväxlat 950:-.


Pris: från 850 kr

Platinaservice

Inkluderar allt som ingår i guldservice + byte av drivpaket (byte vevparti, vevlager, kassett & kedja). Gäller endast kedjeväxlade cyklar. Samt montering nya vajrar & höljen. Kostnad för slitage delar tillkommer.


Pris: 1600 kr

Laga punktering på din cykel hos Maltes Cykel på Lidingö

Punktering

Löst hjul 200:- Cykel 250:- Elcykel 350:- exkl. slang.


Pris: från 200 kr

Vi erbjuder olika servicepaket för din cykel, bland annat korrigering av skeva cykelhjul

Vinda och skeva hjul

Vi riktar och spänner ekrar.


Pris: från 250 kr

Byte av drivpaket på cykel

Drivpaketbyte

Priset kan variera.


Pris: 700 kr

Utmärkt cykelservice

Vi erbjuder fasta priser på vår utmärkta service – du vet vad du får, du vet vad du betalar. Ring oss för mer information, telefon 08-765 96 75.

Obs! Vi utför inte service på lådcyklar. Är du i behov av service på lådcykel ber vi er att kontakta vår mobila verkstadspartner: Cykologen.