Maltes Cykel har ett brett utbud av cyklar till försäljning i Stockholm

Cyklar

Våra cyklar

Hos Maltes cykel hittar du ett brett utbud av cyklar för alla tillfällen. I vårt sortiment finns barn-, dam- och herrcyklar för alla behov, oavsett om du vill ha en ny standardcykel, hybrid- eller urbancykel, elcykel, gravelcykel eller MTB hittar du det hos oss.

I vår butik på Lidingö får du experthjälp av vår kunniga personal för att hitta den bästa cykeln för just dig.

Barncyklar

Att lära sig cykla är en viktig milstolpe för de flesta barn. En barncykel i lämplig storlek underlättar mycket under inlärningsprocessen, och gör upplevelsen både enklare och roligare. Vi har ett välsorterat utbud av barn- och juniorcyklar i storlek 12″-26″.

Maltes Cykel på Lidingö hjälper dig hitta rätt barncykel för ditt barn

Standardcyklar

Våra standardcyklar är populära för vardaglig transportcykling och motion och passar bra till stadscykling och kortare cykelturer. Cyklarna är lätta att underhålla och reparera, vanligtvis med pakethållare och möjlighet till cykelkorg samt justerbara för att passa olika kroppstyper.

Brett utbud av standardcyklar för dam och herr i Stockholm

Hybrider/Urban cyklar

Hybrid- eller urban cyklar är mångsidiga och lämpar sig både för stadscykling och i lättare terräng. Våra hybrid- och urban cyklar har robust ram och flera växlar vilket gör dem till bekväma cyklar lämpliga för dig som älskar att cykla.

Elcyklar

Elcykeln är ett revolutionerande transportmedel lämpligt för dig som önskar enklare och snabbare cykelupplevelser. Elmotorn ger extra kraft vid trampning vilket gör att du klarar längre avstånd och kuperad terräng med mindre ansträngning.

MTB

MTB är designade för att klara tuff terräng. En MTB cykel har robusta stötdämpare, kraftfulla bromsar och grova däck vilket gör att cykeln klarar utmanande terräng, smala stigar och branta sluttningar utan problem. Den idealiska cykeln för äventyraren och terrängcyklisten.

Få hjälp att hitta din nya MTB hos Maltes cykel på Lidingö

CX / Gravel cykel

CX/Gravel cyklar är mångsidiga terrängcyklar utformade för att hantera olika underlag. Dessa cyklar erbjuder högre komfort vid längre turer och är perfekt för dig som vill utforska nya vägar och samtidigt ha en bekväm cykel för pendling eller långfärdscykling.

cykla bekvämt med en cx/gravelcykel i Stockholm

Cykelvagnar

Med en cykelvagn får din cykel fler användningsområden. De erbjuder möjlighet för säker transport av barn eller husdjur och fungerar utmärkt för att frakta matvaror eller annan packning. Vagnen är enkel att koppla till cykeln och lika lätt att koppla av när den inte behövs.

Specialcyklar och cykelvagnar hittar du hos Maltes cykel, Lidingö / Stockholm