Köp din nya cykel hos Maltes på Lidingö, vi har cykelkorg och andra tillbehör som behövs.

Cykelvagnar

Hos oss hittar du högkvalitativa cykelvagnar från välkända märken som Hamax.
Med en cykelvagn går det utmärkt att ta med sig barnen på cykelturen, hämta och lämna på förskolan eller ta cykeln när du handlar.

Cykelvagn för alla tillfällen

En cykelvagn är ett användbart tillbehör till din cykel. Förutom det självklara som transport av barn eller husdjur är en cykelvagn utmärkt när du ska transportera matvaror, packning, och annat som kan vara svårt att få med sig på enbart en cykel.

Med en cykelvagn blir ditt liv med cykel mer flexibelt. Cykelvagnen kopplas enkelt till din cykel när du behöver den, och kan lika enkelt lämnas kvar hemma när den inte behövs.

Välkommen att kontakta oss om du vill veta mer med fördelarna med cykelvagn!

https://www.hamax.com/sv/

Hamax outback cykelvagn för 1 barn

Hamax Outback 1 barn

Pris: 6 500:-

Upptäck fördelarna med en cykelvagn

En cykelvagn är mycket användbar för dig med cykel och en aktiv livsstil. Förutom att du kan ta med dina barn på cykelturen fyller cykelvagnen många andra funktioner, till exempel:

  • Transport av barn eller husdjur. En cykelvagn är utmärkt för att på ett säkert sätt ta med barn eller husdjur. I en cykelvagn åker din passagerare bekvämt med skydd från väder och vind.
  • Lastkapacitet. Med en cykelvagn får du med dig matvaror, väskor, träningsutrustning eller annan last som kan vara svårt att få med sig på cykeln.
  • Aktiv livsstil. Med en cykelvagn kan du använda din cykel mer, du behöver till exempel inte ta bilen när du ska handla eftersom matvarorna får plats i cykelvagnen.
  • Miljövänligt. Då du i större utsträckning kan använda din cykel minskar behovet av bilresor, vilket gör att du bidrar till en bättre miljö.
  • Ekonomiskt. Av samma anledning som ovan nämnt kan en cykelvagn bidra till bättre ekonomi då du inte behöver betala för drivmedel i lika stor utsträckning som tidigare.

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt cykelvagn för dina behov!

Med en citycykel tar du dit enkelt runt och bekvämt runt på cykel till vardags